Protecting families' memories since 1999
MemorySafe Account
Aanmelden MemorySafe
Hulp nodig? 035-6231239
"Het is onze missie om het herbeleven van de meest waardevole & dierbare herinneringen voor iedereen mogelijk te maken"   - Edgar CEO
START TODAY

Over YesVideo


YesVideo (Europa) is een handelsnaam van VDH-media. Onder deze naam zijn er het afgelopen decennium een aantal services ontwikkeld gericht op het digitaliseren van diverse media. Het is onze missie om klanten in de gelegenheid te stellen waardevolle & dierbare herinneringen te bewaren, her te beleven, te organiseren & te delen met vrienden, familie & kennissen. YesVideo (Europa) wordt ondersteund door YesVideo Inc. een organisatie gevestigd in Amerika met productie faciliteiten in Santa Clara & Norcross (zie foto's rechts). YesVideo (Europa) is momenteel actief in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk & Engeland alwaar wordt samengewerkt met diverse retail organisaties. Op dit moment kunnen onze klanten terecht bij zo'n 2.500 locaties.

YesVideo is marktleider op het gebied van media conversie

waarbij wij diverse generaties van familie herinneringen bewaard op video, film, dia & foto hebben gedigitaliseerd naar de hedendaagse media. Wij hebben makkelijke & betaalbare oplossingen ontwikkeld voor onze klanten zodat zij hun dierbare herinneringen kunnen bewaren, organiseren & delen op DVD. Tevens is het vooruitzicht dat wij in 2012 een online oplossing aan kunnen gaan bieden onder de naam MemorySafe.

MemorySafe is onze toekomstige online archivering service

waardoor onze klanten hun dierbare herinneringen op YesDVD in een beveiligde omgeving kunnen opslaan, bewerken & delen.
Voor meer informatie omtrent MemorySafe klik hier.

YesVideo is zich heel erg bewust van de "waarde" van deze herinneringen

en behandelt elke opdracht dan ook met de grootst mogelijke zorg. Wij streven ernaar onze klanten te allen tijde te voorzien van de hoogst mogelijk kwaliteit, zorg, aandacht & service die realiseerbaar is.
Hilversum
Hilversum, NL

Santa Clara, CA
Santa Clara, CA

Norcross, GA
Norcross, GA