Protecting families' memories since 1999
MemorySafe Account
Aanmelden MemorySafe
Hulp nodig? 035-6231239

YesDVD features

Intelligente Hoofdstukken

Intelligent Scene Breaks

DVD Scene Menu

DVD Chapter Menus
  • Alle YesDVD's zijn voorzien van een scene selectie menu met bewegende plaatjes die de hoofdstukken uitbeelden. Tevens is het mogelijk om bij het plaatsen van de order (check van te voren of deze dienst ook bij uw inleverlocatie beschikbaar is) een menu thema uit te kiezen. De afbeeldingen van de hoofdstukken zijn tevens terug te vinden op de cover. Middels deze hoofdstukken kunt u makkelijker de gewenste favoriete passage op uw DVD terugvinden.

Toevoegen van een eigen titel

  • Alle YesDVD's hebben een op maat gemaakte cover met een door u opgegeven titel die tevens in het menu en op de DVD label opdruk te zien zal zijn.
DVD Personalized Titles

Muziek Video Compilaties

DVD Chapter Menus

DVD Menu Ontwerpen & Achtergrond Muziek

DVD Themes and Background Music

MemorySafe

MemorySafe on a laptop
  • MemorySafe is YesVideo's digitale online opslag oplossing. Middels MemorySafe kunt u eenvoudig uw gedigitaliseerde beeldmateriaal delen via email, Facebook en Twitter, additionele kopieën bestellen of middels het monteren & editten van verschillende DVD's een nieuwe DVD/compilatie creëren.

    Deze dienst is momenteel nog niet beschikbaar (wordt verwacht 2e helft 2012) maar voor meer informatie kunt u onze MemorySafe sectie van deze website bezoeken.