Protecting families' memories since 1999
MemorySafe Account
Aanmelden MemorySafe
Hulp nodig? 035-6231239

Internationale YesVideo Partners

YesVideo International Partners for Liscensing DVD Authoring Publishing & Digital Transfer Services Australia Canada France Japan Korea Portugal Netherlands Germany United Kingdom UK Ireland

Australië
Onder licentie van YesVideo Inc. is, VideoWave Pty Ltd, een organisatie gelieerd aan CD-ROM Services Pty Ltd, eigenaar van een productie faciliteit in Sydney waarmee ze de Australische & Nieuw-Zeelandse markt kunnen bedienen met de YesVideo services. CD-ROM Services Pty Ltd is één van de eerste en inmiddels één van de grootste disc duplicatie, print & verpakkings bedrijven van de wereld.

Canada
Met Redact Conversions Canada, Inc. als partner, bedient YesVideo Inc de Canadese markt met YesVideo services.

France
Met Comops Media als partner, bedient YesVideo Europa de Franse markt met YesVideo services.
Bezoek www.yesvideo.fr voor meer informatie.

India
Bezoek www.yesvideo.net.in voor meer informatie.

Japan
Met Fujifilm and YesVideo Japan als partners, YesVideo Inc beheert een productie faciliteit in Tokyo & verspreid haar YesVideo services middels de kanalen van Fujifilm.
Bezoek www.yesvideo.jp voor meer informatie.

Korea
Onder licentie van YesVideo Inc. is Ubinex eigenaar van een productie faciliteit in hun lab in Seoul, waarmee ze zowel de professionele als de consumenten markt in Korea kunnen bedienen.
Voor meer informatie bezoek www.ubinex.com.

Portugal
Onder licentie van YesVideo Inc. is FujiFilm Portugal Lda. eigenaar van een productie faciliteit in hun foto lab in Porto, waarmee ze de consumenten markt in Portugal kunnen bedienen.
Voor meer informatie bezoek www.fujinet.pt.

Nederland
Onder licentie van YesVideo Inc. is VDH-media (onder de handelsnaam YesVideo Europa) eigenaar van een productie faciliteit in Hilversum, waarmee ze momenteel zowel de professionele als de consumenten markt in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk & Engeland kunnen bedienen.
Voor meer informatie bezoek www.yesvideo.nl.

Zwitserland
Onder licentie van YesVideo Inc. is FujiFilm ( Switzerland ) AG eigenaar van een productie faciliteit in hun foto lab in Dielsdorf, waarmee ze de consumenten markt in Zwitserland & Liechtenstein kunnen bedienen..
Voor meer informatie bezoek www.fujifilm.ch.

Bent u geïnteresseerd om partner te worden van YesVideo Europa? Stuur dan a.u.b. een mail naar verkoop@yesvideo.nl.

Waarom digitaliseren?
Services & Features
Hoe werkt het
Bestel nu
Referenties
Over ons