Protecting families' memories since 1999
MemorySafe Account
Aanmelden MemorySafe
Hulp nodig? 035-6231239
"Het is ons doel onze klanten hun leven lang te laten genieten van hun dierbare herinneringen"
START TODAY
 

Vertrouw YesVideo


Bij YesVideo behandelen we het dierbare materiaal van onze klanten alsware het de onze. We zijn ons er terdege van bewust dat u ons in vertrouwen uw dierbare herinneringen heeft overgedragen. Wij beloven u dan ook dat onze collega's alles in het werk zullen stellen om uw materiaal met de grootste zorg te behandelen en dat YesVideo uw materiaal met zeer professionele apparatuur zal digitaliseren.

YesVideo digitaliseert dierbare herinneringen sinds 1999. We hebben een gespecialiseerde productie locatie in Hilversum. Door onze opgedane ervaring zijn wij mede in staat uw materiaal binnen een kort tijdsbestek te digitaliseren. De services van YesVideo zijn verkrijgbaar bij een groot aantal retail partners binnen de Benelux (+/- 2.500 inleverlocaties). Onze retail partners vertouwen er op dat wij het materiaal van hun klanten met de grootst mogelijk zorg zullen behandelen & dat de digitalisering hiervan op een veilige & betrouwbare manier wordt gerealiseerd.

Traceer mijn order (deze dienst is nog niet beschikbaar)

Als u een opdracht bij een inleverlocatie heeft gebracht dan ontvangt u een uniek order nummer behorende bij uw opdracht. U kunt dit nummer in de toekomst gebruiken om op elk gewenst moment via deze website de status van uw order te checken.

Secure Process

YesVideo Beveiliging

Intern hebben we bij YesVideo een beveiligingssysteem geïntegreerd om ervoor te zorgen dat uw dierbare herinneringen nooit verloren raken. Alle opdrachten krijgen een uniek identificatie nummer. Dit nummer wordt automatisch gelinkt met het opdrachtnummer op de orderzak. Dit nummer garandeert dat wij uw opdracht in elke fase van het digitalisering proces kunnen localiseren. Daarnaast worden alle ingeleverde materialen voorzien van een barcode die weer correspondeert met de DVD & cover die na afloop gemaakt worden. Alle oorspronkelijk media & order informatie worden gedurende het complete proces bij elkaar gehouden. Als u uw opdracht weer ophaald, zal alles in één pakket terug te vinden zijn.

Klanten over YesVideo

"I will never again have to fear the loss of a video. Thank you! Thank you! Thank you!"
Stephanie Goodma,
Kansas City, MO
"I have never had the chance to watch this film projected so being able to see it digitally was perfect for me!"
K. Bennett,
Medford, OR

Vind een inleverlocatie

Neem contact met ons op voor een inlever locatie bij u in de buurt

Find a location
Waarom digitaliseren?
Services & Features
Hoe werkt het
Bestel nu
Referenties
Over ons